Vill du också ha en hållbar arbetsplats där allt fungerar som det ska?

Det hållbara valet

Vi är det hållbara företaget för tjänster till arbetsplatsen som ser till att allt fungerar. För oss är det viktigt att er arbetsplats blir ännu bättre när ni valt oss. Oavsett om ni beställer enstaka tjänster eller använder oss som er externa Workplace- avdelning levererar vi alltid hållbara lösningar med fokus på arbetsmiljön och medarbetarupplevelsen.

En uppstickare

Vi är ett av Europas snabbast växande företag (FT 1000) och blev utnämnda till Di Gasellföretag för tredje året i rad samtidigt som vi hade en retention rate på 99,39%. Om ni har letat efter ett modernt och hållbart företag som lever upp till sitt kundlöfte och kan hjälpa er att få er arbetsplats att nå sin fulla potential så har ni hittat rätt.

Vad du kan förvänta dig av oss

Hållbarhet

Vi är det hållbara valet för en bättre arbetsplats. XLNT Workplace grundades 2014 med hållbarhet som grund för hela verksamheten. Ett år senare var vi det yngsta företaget att Svanenmärkas. Hållbarhet genomsyrar allt vi allt vi gör och tillsammans skapar vi hållbara arbetsplatser och miljöer som bidrar till en mer hållbar framtid.

Engagemang

Service för oss innebär att ni är nöjda och att vi levererar det där lilla extra. För det krävs det engagemang. Hemligheten bakom all bra service är utbildade, engagerade medarbetare som trivs. Därför är vår egen arbetsplatsstrategi kritisk så att våra medarbetare ger er högsta möjliga servicenivå.

Hög kvalitet och tjänster i framkant

Vi vill kunna vara stolta över vad vi gör vilket innebär att våra tjänster ska hålla hög kvalitet. Därför tar vi ansvar för att alltid ligga i framkant och utveckla våra tjänster så att ni får den bästa servicen för just er arbetsplats. Arbetsplatser i världsklass behöver också tjänster i världsklass för att fungera.

En trivsam och hållbar arbetsplats

Tjänsterna vi levererar ska bidra till en bättre arbetsmiljö och helhetsupplevelse av arbetsplatsen för såväl medarbetare som besökare. Vi förenklar er vardag genom flexibel och modern service utan att kompromissa med hållbarheten.

Det hållbara och smarta valet

5%
personalomsättning (2021)
0 st
Allvarliga incidenter (2021)
150M
Total omsättning (2022)
20%
Organisk tillväxt för perioden (2022)
300
Unika medarbetare (2022)
99,39%
Total kundretention (2021)
80
NKI (2021)
89
NMI (2021)
Pastel green, bright office area

XLNT grundas

XLNT Workplace grundades 2014, då under namnet Naturligt Rent Sverige (NRSE), av Aria Zargarian och Björn Lundgren med hållbarhet som affärsidé efter att Aria läst om CSR på universitetet. De såg tillsammans behovet av ett hållbart alternativ inom städbranschen och bestämde sig för att starta ett städföretag som skulle erbjuda såväl marknaden som människorna som arbetar i branschen ett bättre alternativ.

Börja göra skillnad

Städbranschen hade på den tiden (och har nog än idag) dåligt rykte. När XLNT Workplace grundades var städare det vanligaste yrket bland utrikesfödda, vilket gjorde att det fanns stora möjligheter att kunna göra skillnad inom social hållbarhet genom att hjälpa till att integrera människor in i arbetslivet.

En hållbar milstolpe

XLNT Workplace hade som målsättning att bli certifierade av Svanen eftersom det är branschens striktaste hållbarhetscertifiering. Svanen ställer höga krav på hela verksamheten inom alla tre delar av hållbarhet; miljö, social och affärsmässig hållbarhet.

Svanen innebär att man arbetar systematiskt enligt fastställda kriterier samtidigt som man rapporterar till och kontrolleras av en tredje part så att det finns kollektivavtal t.ex. och att kriterierna följs i och med att de hela tiden uppdateras.

2015 blev XLNT Workplace det yngsta företaget i världen att Svanenmärkas och än idag är det mindre än 1% av städföretagen som är Svanenmärkta.

En bra matchning

Tack vare den hållbara inriktningen har vårt värdeerbjudande matchats väl med andra företag som tänker och väljer hållbart. Med tiden började kunderna efterfråga fler tjänster till arbetsplatsen vilket ledde till en naturlig utveckling av XLNTs tjänsteerbjudande.

Hållbar framtid

Det mesta utför vi fortfarande i egen regi, men då våra kunder börjat efterfråga mer helhetslösningar har vi skapat goda relationer med samarbetspartners som står för samma värdeerbjudande som oss; hållbarhet, hög kvalitet och service och som är bäst på det de gör.

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder upplever att det finns en röd tråd i vårt erbjudande och att tanken bakom att ha en helhetsleverantör och en primär kontaktperson faktiskt fungerar så som det är tänkt.

Vart vi är idag

XLNT Workplace fortsätter att växa samtidigt som vi stort sett behåller alla våra kunder 2021 var vi ett av Europas snabbast växande företag enligt Financial Times (FT 1000) med en retention rate på 99,39%. Under 2022 har XLNT även genomfört två st förvärv av bolag med en total omsättning på ca 100 miljoner.

Matchningen mellan vad vi står för som företag och vad våra kunder efterfrågar har lett till nära samarbeten med goda dialoger om hur vi skapar attraktiva och hållbara arbetsplatser tillsammans.

Vår mission

Genom att göra det enkelt och självklart för företag att välja hållbart ska vi bidra till en mer hållbar framtid där fler människor integreras i arbetslivet och miljöpåverkan minskas så att vi kan lämna efter oss en bättre omvärld till nästa generation. Vi ska vara en samarbetspartner som förenklar vår uppdragsgivares vardag, med full koll på det operativa såväl som det strategiska.

Vår vision

Genom att bli det självklara valet för arbetsplatser och andra miljöer där människor vistas och vill må bra kommer vi kunna vara en större bidragande del till att Sverige blir mer hållbart. Vi vill lyfta hållbarhet och de som väljer XLNT Workplace ska vara stolta över att de gör ett medvetet hållbart val som får positiva effekter.

Senaste nytt om vad som händer

Inlägg om XLNT Workplace

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!

En del av vårt fantastiska team

Erik Olsson
Sales Executive
Email link imageLinked in logo
Damir Radosavljevic
Arbetsledare Specialjobb
Email link imageLinked in logo
Toufiq Saifi
HR-Chef/Ekonomi
Email link imageLinked in logo
Aria Zargarian
CEO
Email link imageLinked in logo
Milena Zareba
Arbetsledare
Email link imageLinked in logo
Mattis
Top Dog
Email link imageLinked in logo
Björn Lundgren
COO
Email link imageLinked in logo
Dorota Myc
Gruppledare
Email link imageLinked in logo
Darek Lubowicki
Arbetsledare Specialjobb & Leveransansvarig
Email link imageLinked in logo
Katarina Czarnecki
Chef arbetsledning
Email link imageLinked in logo
David Rydell
CSO
Email link imageLinked in logo
Weronika Geidrys
Arbetsledare
Email link imageLinked in logo