Digital Workplace

Inom Digital Workplace hittar du alla digitala, tekniska lösningar och tjänster som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi tillhandahåller allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom IT, mötesteknink, nätverk, licenshantering, support, installation m.m.

Ett team runt ett skrivbord sitter med sina Macbooks och anteckningsblock och jobbar på en gemensam presentation

Moderna lösningar för moderna arbetsplatser

Det är ingen hemlighet att digitaliseringen ständigt pågår runtomkring oss och är under ständig utveckling. Inom Digital Workplace ser vi till att du får de bästa tekniska lösningarna för din verksamhet. Våra experter hjälper er att hitta rätt lösningar oavsett om det gäller IT-säkerhet, nätverk, licenshantering till de senaste trenderna. Moderna arbetsplatser kräver moderna lösningar för att fungera och prestera på topp.

IT som tjänst

En egen extern IT-avdelning? Ja, det är ett väldigt bra alternativ för de flesta som inte har en egen intern IT-avdelning men samtidigt behöver se till att alla medarbetare kan få den IT-support de behöver, få färdiginstallerade datorer och mobiler med rätt programvara eller se till att er egen och era kunders data är säker. Är ni trötta på teknikstrul och långa supporttider? Ta kontakt med oss så kommer vi ut till er och går igenom ert behov och presenterar en lösning som ser till att lösa era problem.

Digitala möten

Ett enkelt sätt att bli mer hållbara (och kanske t.o.m. lite mer moderna) är att utrusta arbetsplatsen med rätt tekniska lösningar för att inte längre behöva ta lika många fysiska möten. Det sparar inte bara tid och ökar effektiviteten, det drar även ned på Co2-förbrukningen då vi behöver resa mindre. Detta är inte något som endast sker externt.

Digitala möten och en arbetsplats med rätt tekniska lösningar är en förutsättning för att bygga en arbetsplats som kan stötta mer hybrida eller dynamiska förhållningssätt, där olika funktionsområden ofta behöver mindre mötesrum för fokusarbete och såklart även rätt utrustning för de som jobbar på distans eller som har långt till den fysiska arbetsplatsen. Det är viktigt att vi kan hjälpa er att göra en ordentlig behovsanalys så kan vi engagera så mycket resurser som behövs från oss för att kunna hjälpa er att få ett färdigt förslag anpassat till verksamhetens behov och förutsättningar.

Vanliga frågor om tjänsten

Är ni certifierade för informationssäkerhet?

Ja vå partner för IT-lösningar är certifierad enligt ISO för informationssäkerhet ISO 45001:2018 och kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Finns ni rikstäckande?

Ja, vi kan hjälpa er med IT-lösningar rikstäckande.

Hur arbetar ni hållbart med IT?

Som med alla våra tjänster försöker vi alltid hitta mer hållbara lösningar, för nya produkter gäller då att hitta energieffektiva produkter med bra miljömärkningar.Det bästa alternativet är ofta återbruk, vi arbetar med att ta tillvara på er gamla utrustning samt kan erbjuda återbrukade produkter som i stort sett är som nya.

Några tjänster som ingår i

Digital Workplace

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!

Mer om våra andra tjänstekategorier

Workplace Services

Läs mer

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och goda medarbetarupplevelser. Från enstaka tjänster till helhetslösningar, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet & service.

Workplace Solutions

Läs mer

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats som vi sedan ser till att implementera. Allt från extern Workplace-avdelning till arbetsplats som tjänst, så att ni kan känna er trygga med att ni alltid kan vända er till oss med sådant som rör er arbetsplats.

Workspace Solutions

Läs mer

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens inom alla delar som rör fysisk förändring av arbetsplatsen - allt från inredningsarkitekter till flyttprojektledning - allt för att ditt projekt ska bli så lyckat som möjligt, oavsett om det rör sig om flytt av hela eller delar av verksamheten, eller anpassning av kontoret kontorsanpassning med nya eller återbrukade lösningar.