Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och goda medarbetarupplevelser. Från enstaka tjänster till helhetslösningar, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet & service.

Kollegor arbetar i ett modernt och öppet kontorslandskap med skrivbordsplatser, soffgrupp och gröna kontorsväxter

Hållbara arbetsplatser

Vet du inte vilket företag du ska välja? Vi är det hållbara valet för bättre arbetsplatser, företag som väljer oss gör det för att vårt erbjudande matchar väl med hur de själva ser på sin arbetsplats. Hög standard och hållbarhet som krav.

Arbetsmiljö & Medarbetarupplevelse

Inom Workplace Services hittar du i stort sett all arbetsplatsservice och tjänster som behövs på varje arbetsplats för att skapa en ren och fräsch arbetsmiljö som bidrar till att era lokaler är representabla och en medarbetarupplevelse i världsklass!

Det fungerar

Allt på en faktura. En helhetslösning. En primär kontaktperson. Det låter bra och det kan vara bra, men det kräver engagemang från hela företaget och er kontaktperson utan långa led. En faktura, rätt kontaktpersoner och en välpaketerad helhetslösning är endast grunden, efter det handlar det om hur det praktiskt fungerar i våra kunders vardag och det är något vi är riktigt bra på.

Era dedikerade kontaktpersoner är personer med tydligt fördelat ansvar och mandat för att sådant som ni behöver hjälp med endast ska kräva en kontakt, kontakt med den faktiska person som kan hjälpa er utan mellanhänder. Det är väldigt viktigt att våra kunders arbete med att skapa bättre arbetsplatser och miljöer blir lättare när de valt oss. Energin bör kunna läggas på förbättring och utveckling snarare än att behöva känna att samarbeten och leverantörer ständigt behöver följas upp på grund av bristande ansvar och/eller förståelse för vad er arbetsplats behöver.

Vanliga frågor om tjänsten

Vilka tjänster är Svanenmärkta?

Alla städtjänster som går att Svanenmärka är det; lokalvård, golvvård och fönsterputs. Men även dörrmattsservice är en Svanenmärkt tjänst, då det är en cirkulär modell där mattorna återanvänds och tvättas på Svanenmärkta tvätterier.

Vilka tjänster är märkta med "Bra Miljöval"?

Vår samarbetspartner för återvinning är märkt med Bra Miljöval då de har en helt fossilfri flotta.

Har alla era anställda kollektivavtal?

Ja, vi är medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna och har hängavtal med Unionen för våra tjänstemän.

Vad kostar det att anlita en Handyman?

En handyman kostar 420 kr/h + en startkostnad för servicebil och utkörning som är 350 kr.

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!

Mer om våra andra tjänstekategorier

Workplace Solutions

Läs mer

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats som vi sedan ser till att implementera. Allt från extern Workplace-avdelning till arbetsplats som tjänst, så att ni kan känna er trygga med att ni alltid kan vända er till oss med sådant som rör er arbetsplats.

Workspace Solutions

Läs mer

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens inom alla delar som rör fysisk förändring av arbetsplatsen - allt från inredningsarkitekter till flyttprojektledning - allt för att ditt projekt ska bli så lyckat som möjligt, oavsett om det rör sig om flytt av hela eller delar av verksamheten, eller anpassning av kontoret kontorsanpassning med nya eller återbrukade lösningar.

Digital Workplace

Läs mer

Inom Digital Workplace hittar du alla digitala, tekniska lösningar och tjänster som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi tillhandahåller allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom IT, mötesteknink, nätverk, licenshantering, support, installation m.m.