Workplace by XLNT - Tjänster till hållbara och moderna kontor där allting bara fungerar

Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och goda medarbetarupplevelser. Från enstaka tjänster till helhetslösningar, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet & service.

Läs mer om tjänsten
Några tjänster som ingår

Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats som vi sedan ser till att implementera. Allt från extern Workplace-avdelning till arbetsplats som tjänst, så att ni kan känna er trygga med att ni alltid kan vända er till oss med sådant som rör er arbetsplats.

Läs mer om tjänsten

Workspace Solutions

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens inom alla delar som rör fysisk förändring av arbetsplatsen - allt från inredningsarkitekter till flyttprojektledning - allt för att ditt projekt ska bli så lyckat som möjligt, oavsett om det rör sig om flytt av hela eller delar av verksamheten, eller anpassning av kontoret kontorsanpassning med nya eller återbrukade lösningar.

Läs mer om tjänsten

Digital Workplace

Inom Digital Workplace hittar du alla digitala, tekniska lösningar och tjänster som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi tillhandahåller allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom IT, mötesteknink, nätverk, licenshantering, support, installation m.m.

Läs mer om tjänsten
New
Workplace As A Service

Med moderna och hållbara helhetslösningar och tjänster hjälper vi våra kunder att skapa arbetsplatser att längta till

Summering av tjänsten

Arbetsplats som tjänst, för dig som vill ha en flexibel helhetslösning för hela arbetsplatsen. Workplace as a Service är en flexibel prenumerationstjänst för all arbetsplatsservice med kort uppsägningstid (6 mån) och transparent prissättning utan att det krävs stora investeringar. För er som vill kunna fokusera på er egen verksamhet - resten sköter vi.

  • Enkel prismodel
  • Ett pris för allt, beräknat på kvm och arbetsplatser.
  • Använd istället för att äga
  • För er som inte vill investera i en dyr kaffemaskin men dricka gott kaffe.
  • 6 månader åt gången
  • Glöm långa avtal med olika leverantörer, med XLNT Workplace har ni endast 1 avtal.
Beräkna ditt pris

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!