June 5, 2020
readtime
No items found.

Sveriges bästa arbetsledare

Katarina Czarnecki

Årets arbetsledare 2020 Katarina Czarnecki.

Vi är extremt stolta över att Katarina Czarnecki, arbetsledare på XLNT Workplace, har blivit nominerad som en av tre slutfinalister som årets arbetsledare på Clean Bright Awards. Juryns motivering säger en hel del!

Vilket driv och engagemang denna kvinna har. I dag har företagets verksamhet 70 medarbetare och detta kräver självklart en arbetsledare. Hon är plikttrogen, ambitiös och en extremt ödmjuk chef gentemot sina medarbetare. Hon styr med järnhand men har alltid ett leende på läpparna. Inte nog med att hon alltid gör sitt jobb på ett utmärkt sätt, så är hon kundorienterad och intresserad av att ta fram nya innovativa lösningar för sina kunder, underlätta arbetet utifrån ergonomiskt perspektiv för sina medarbetare, driva affärsutvecklingsrelaterade frågor. Katarina är en riktig Superwoman som bör hyllas.

Vi hyllar givetvis Katarina som är en oerhörd tillgång för XLNT Workplace, särskilt på det sätt som vi jobbar, där arbetsledning är primär kontaktperson för de objekt de ansvarar för, samtidigt som de har resultatansvar för KPI:er internt såväl som externt.

XLNT Workplace blev nominerat som branschens framtidslöfte 2015 och sedan dess har vi haft en stark tillväxt vilket gjort att vi har kunnat anställa fler medarbetare och växt som organisation. För att få detta att fortsätta i samma riktning är arbetsledarens roll oerhört viktig. Katarina själv säger alltid att det är lokalvårdarna som är vår största tillgång samtidigt som det är ett gemensamt arbete. Vår personalomsättning på under 5% talar sitt tydliga språk, samtidigt som vi har haft en kundretention historiskt över 90%, alla gör ett fantastiskt jobb och Katarina är en oerhörd tillgång.

Katarina har även varit egenföretagare och är flerbarnsmamma, så hon klarar verkligen av att hålla många bollar i luften! Under Covid-19 har hon även startat upp och hanterat flera komplexa uppdrag, anpassat metoder och utbildning för att kunna möta behov från våra kunder som zonindelning och skiftarbete. Katarina är vidare även certifierad och utbildad inom flera områden som gör hennes samlade kompetens ännu starkare, hon kan allt ifrån hygienstädning är certifierad och utbildad inom ATP-mätning, PRYL och INSTA-800.

Katarinas driv och glädje är en stor tillgång för alla på XLNT Workplace och vi är oerhört glad över att hon är med på vår framtidsresa!

Dela denna artikel på Linkedin

Läs fler artiklar

om

Just nu finns det inte fler artiklar kring detta område.

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!