September 14, 2022
readtime
No items found.

Samfastigheter väljer WaaS - Workplace as a Service

Samfastigheter hjälper Sveriges kommuner att leverera välfärd för alla, genom utveckling och förvaltning av offentliga fastigheter. Med vår tjänst Workplace as a Service får de nu flexibiliteten att lyckas ännu bättre i sitt uppdrag.

Kontorslandskap med ljusa färgval och inslag av trä

I samtal med Samfastigheter framkom en tydlig önskan om att få mer tid till att göra det de gör bäst, att driva och utveckla sin egen verksamhet, utan att behöva spilla en massa onödig tid på allt det där andra som man behöver ta hand om på en arbetsplats. De ville helt enkelt få bättre möjligheter att fullt ut fokusera på sin verksamhet och på samma gång få tillgång till en arbetsplats där allt fungerar, håller hög standard och genomsyras av hållbarhet i alla led.

Samtidigt stod det klart att man behövde en lösning som inte skulle stå i vägen för snabba förändringar. Med korta hyresavtal om 6 månader, för att skapa möjligheter till snabba upp- och nedskalningar, var flexibilitet ett nyckelord för Samfastigheter. Att köpa in maskiner som kopiatorer och kaffeautomater för hundratusentals kronor med avtalstider på 36-48 månader var med andra ord helt uteslutet, utan lösningen behövde matcha hyresavtalen om 6 månader.

Med vår tjänst Workplace as a Service, som tillhandahåller alla tjänster till arbetsplatsen i ett avtal med 6 månaders uppsägningstid, kunde de hitta den flexibla och hållbara lösning som de länge letat efter.

- Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade XLNTs tjänst Workplace as a Service perfekt, säger Ramin, Head of Sourcing på Samfastigheter. 

Samfastigheter kommer också få tillgång till en dedikerad resurs från vårt Workplace Success-team som tar rollen som remote Office Manager. Denne kommer hantera alla aspekter av Samfastigheters arbetsplats och säkerställa att allt håller en genomgående hög standard och genomsyras av hållbarhet i alla led. Alla förfrågningar, extrabeställningar, tjänster, supportärenden och så vidare går via vår Workplace Success, medan Samfastigheter fullt ut kan fokusera på sin kärnverksamhet. 

Vi är glada att Samfastigheter väljer XLNT Workplace och ser fram emot att fortsätta fördjupa samarbetet tillsammans.

Nyfiken på hur Workplace as Service kan förbättra din arbetsplats?

Vi håller just nu på att revolutionera branschen för arbetsplatsservice. Med transparenta, flexibla och hållbara helhetslösningar skapar vi medarbetarupplevelser i världsklass och arbetsplatser att längta till. Har du frågor om hur Workplace as a Service kan förbättra din arbetsplats och underlätta er verksamhet? Tveka inte, hör av dig så berättar vi mer!

Kort fakta om caset:

Kund

Samfastigheter

Beställare

Head of Sourcing

Kontor

200 kvm 15 arbetsplatser, i centrala Stockholm.

Behov

Har ingen dedikerad resurs som hanterar arbetsplatsen, vill kunna fokusera helt på sin verksamhet samtidigt som arbetsplatsen ska vara hållbar och hålla en hög standard.

Behöver en flexibel lösning som matchar hyresavtal om 6 månader.

Lösning:

Workplace as a Service: alla tjänster de behöver för arbetsplatsen ingår i ett avtal med 6 månaders uppsägningstid, vilket matchar hyresavtalets längd.De får en egen resurs från oss (Workplace Success) som fungerar som deras remote Office Manager. Alla förfrågningar, extrabeställningar, tjänster, supportärenden osv. hanteras via vår Office Manager.

Dela denna artikel på Linkedin

Läs fler artiklar

om

Just nu finns det inte fler artiklar kring detta område.

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!