September 29, 2023
readtime
#städning

Jobba med lokalvård på XLNT

Glad tjej som jobbar som lokalvårdare med NRSE logotyp på bröstet

Introduktion

Letar du efter ett meningsfullt jobb som lokalvårdare? Då behöver du inte leta längre. Den här artikeln är din ultimata guide till att förstå vad XLNT Workplace kan erbjuda dig och varför vi sticker ut som en arbetsgivare inom städbranschen.

Vilka vi är: XLNT Workplace

XLNT Workplace är en marknadsledare inom kontorsstädning med fokus på hållbara, högkvalitativa städtjänster med hög servicenivå och flexibilitet till kontor. Som serviceföretag är det extra viktigt att värna om sina medarbetare, vi vet att det är ni som är ute varje dag och städar våra kunders kontor som gör att vi har så många nöjda kunder och alltid har haft en stark tillväxt.

Vi har som ambition att vara branschen bästa arbetsgivare, men vi vill också vara branschens bästa företag, så XLNT Workplace är rätt för dig som vill hitta en god gemenskap med stor mångfald där alla jobbar tillsammans som ett team.

Vi har väldigt låg personalomsättning (5%) och det är viktigt för oss att kunna behålla våra fantastiska medarbetare, för om du tror på XLNT så kommer XLNT att tro på dig, vi är en familj.

{{läsmer-huvudtjänst}}

Varför XLNT Workplace är det rätta valet för jobb inom lokalvård

På XLNT Workplace prioriterar vi en balanserad arbetsmiljö där varje lokalvårdare känner sig värderad och stödd. Vår organisationskultur främjar teamwork, innovation och ständiga förbättringar. Vi har självklart kollektivavtal och är även Svanenmärkta vilket innebär att de kunder som anlitar oss vill anlita ett seriöst företag, företag som på riktigt bryr sig om sin arbetsplats och som kommer att uppskatta ditt jobb och den höga nivån på vår gemensamma serviceleverans. 

Vad du kan förvänta dig när du går med i XLNT Workplace

Som Lokalvårdare på XLNT Workplace kommer du att ansvara för en mängd olika uppgifter, från grundläggande städuppgifter till specialiserade arbetsuppgifter. Vi erbjuder ett omfattande utbildningsprogram för att se till att du är välutrustad för att möta kundbehov.

Först säkerställer vi rätt kompetensnivå med ett teoretiskt prov och ett praktiskt prov, efter det utbildas du av en certifierad arbetsledare i PRYL-plattformen då professionalism är förväntad hos våra kunder. du får även lära dig grunderna i INSTA-800 då vi hela tiden mäter städkvaliteten som en av våra viktigaste KPI:er.

Du kommer att ha bra stöd från vår HR-chef som började som lokalvårdare på XLNT Workplace och som utformat flera olika vidareutbildningar som är frivilliga och gratis, men som kan ge dig fler möjligheter inom städyrket med mer specialiserad kompetens inom t.ex. golvvård, fönsterputsning m.m. Totalt hålls det 12 olika extrautbildningar per år.

Sedan har du våra fantastiska arbetsledare och gruppledare som stöd varje dag.

Karriärmöjligheter

Vi tror på våra anställdas konstanta tillväxt och utveckling. XLNT Workplace erbjuder flera vägar för karriärutveckling, inklusive interna befordringar och specialiserade utbildningskurser som nämnt ovan. 

Utöver det har vi interna utbildningsprogram för dig som vill bli arbetsledare en dag, första steget till det är att genomföra alla extra utbildningsprogram och visa framfötterna samtidigt som det är förväntat att du tar hand om dina medarbetare och är ett gott föredöme, vi sätter stor vikt på att du är lämplig som ledare och har bevisat det genom handling.

Det steget kallas för gruppledare, då får du lära dig bli en arbetsledare och jobba nära en arbetsledare som lär upp dig i deras arbetsuppgifter, rutiner, processer och kontroller.

Gruppledarrollen är framtagen på begäran från våra medarbetare som tyckte att det är ett stort hopp upp från lokalvårdare till arbetsledare och gruppledarrollen har fungerat mycket bra. 

Hur man söker jobb som lokalvårdare

Intresserad av att bli en del av vårt dynamiska team? Följ dessa enkla steg:

  • Besök vår karriärsida https://karriar.nrse.se
  • Fyll i ansökningsformuläret
  • Följ anvisningarna
  • Skicka in ditt CV och personliga brev

Slutsats

XLNT Workplace är inte bara en arbetsplats; det är en gemenskap av mångfald och likasinnade yrkesverksamma som syftar till att göra skillnad. Om du söker en arbetsplats och arbetsgivare där du kan vara stolt över arbetet du gör och det uppskattas så har du hittat rätt.

Redo att ta det första steget mot en givande karriär inom Lokalvård? Ansök nu för att gå med i XLNT-familjen. Din framtid börjar här.

{{kontakt}}

Redo att ansöka? Bli en i familjen och ansök nu!
Ansök
Kom i kontakt med oss och sök i vår databas efter ett jobb som passar dig
Ansök
Dela denna artikel på Linkedin

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!