February 13, 2024
readtime
XLNT Group

NRSE Sverige AB blir XLNT Workplace

XLNT Workplace vårt affärsben för kontorsservice

Stilrent konferensrum med en transparent glasbord omgivet av turkos kontorsstolar, belyst av två stora taklampor. Ett stort, abstrakt konstverk i turkos toner dominerar bakväggen, kompletterat av naturligt ljus från fönster och en stående lampa i hörnet.

XLNT Workplace (tidigare NRSE Sverige AB)

Inriktning: Arbetsplatsservice och städtjänster

Antal anställda: Cirka 100

Omsättning: Cirka 65 miljoner SEK

XLNT Workplace är ryggraden i XLNT Groups erbjudande inom arbetsplatsservice, med städtjänster som grund designade för att skapa en produktiv och hälsosam arbetsmiljö. Bolagets tjänster är anpassade för att möta de höga krav på kvalitet och flexibilitet som nutidens arbetsplatser kräver.

XLNT Workplace är specialiserat på arbetsplatsservice och har alla personalintensiva delar av vårt tjänsteutbud inhouse, vilket i kombination med låg personalomsättning (5%) hög kvalitet och service positionerat oss som ett särskilt starkt alternativ för kontorsarbetsplatser med höga krav och förväntansbild.

XLNT Workplace har en väldigt hög retention rate (96%) med varaktiga kundrelationer vilket beror på en bra matchning mellan leverans och förväntansbild. XLNT Workplace har varit ett av Europas snabbast organiskt växande företag enligt Financial Times 2022 & 2023 och gasellföretag 2019-2022.

XLNT Workplace kan arbetsplatser, vi tar ansvar över vår tjänsteleverans och lämnar ingenting åt slumpen. Vi vet att vårt uppdrag handlar om att förstå kundspecifika behov och utmaningar och ta eget ansvar över detaljer till helhetsupplevelsen för att tjänsteleveransen ska vara lyckad.

Några typiska kunder för Workplace

  • Starka employer brands, globala företag 
  • Snabbväxande företag, start- och scale ups 
  • Bank & Finans
  • IT & Techbolag
  • Hållbara företag & organisationer
  • Kunder med höga krav
  • Investmentbolag & Executive search
  • Mode & kreativa arbetsplatser

Vi har en bred kundportfölj med alla olika typer av kontorsarbetsplatser med specifika behov och utmaningar, våra typkunder är ofta ca 50-200 anställda, men vi har både mycket mindre och mycket större kunder. 

Dela denna artikel på Linkedin

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!