February 13, 2024
readtime
No items found.

Exellent Skandinavien AB blir XLNT Hospitality

Lyxig hotellreception med turkos receptionsdisk och guldtrim, omgiven av stora glasväggar och matchande turkos sittmöbler. Stora, runda, gyllene pendellampor hänger ovanför, och buketter av vita och torkade blommor pryder rummet.

XLNT Hospitality (tidigare Exellent Skandinavien AB)

Inriktning: Hotell- och konferensservice

Antal anställda: Cirka 140

Omsättning: Cirka 50 miljoner SEK

Med specialisering inom hotell-, vård- och konferenssektorn, erbjuder XLNT Hospitality ett brett utbud av tjänster som omfattar allt från städning till komplett driftsupport. Bolaget är dedikerat till att förbättra gästupplevelsen genom omsorgsfullt utformade servicepaket med förståelse för kundens affär som kompletterar varje anläggnings unika karaktär och behov.

XLNT Hospitality har under lång tid varit inriktade på hotell- och konferenssektorn vilket gett oss en unik förståelse och erfarenhet av vad som krävs för att vara en värdefull affärspartner för våra kunder då vi är en viktig del av deras erbjudande och ska bidra till en positiv gästupplevelse.

Det finns få specialiserade entreprenörsdrivna företag inom XLNT Hospitalitys marknadssegment vilket ger oss en särskilt stark positionering då det ofta är vad som krävs för ett starkt samarbete där vi är en del av vår uppdragsgivares affärserbjudande.

För att lyckas med den här typen av uppdrag krävs det erfarenhet och förståelse inom hela organisationen, platsorganisationen behöver vara välkoordinerad och resursfördelningen effektiv för optimering av kostnader.

Kvalitetsnivån måste vara jämn och utförandet effektivt, tekniska lösningar som ger insikter i realtid om städade rumstyper och kostnader förenklar planeringen och underlättar ledningens arbete.

XLNT Hospitality har 20-års erfarenhet av den här typen av uppdrag oavsett om det rör sig om städentreprenad, bemanning vid toppar, disk, eventpersonal, husfru- och receptionstjänster.

Några typiska kunder för Hospitality

  • 3-5 stjärniga hotell
  • Konferensgårdar
  • Lägenhetshotell
  • Vårdhem
  • Spa

Vi har en bred kundportfölj inom vårt marknadssegment med specifika behov och utmaningar, merparten av våra uppdrag är städentreprenader ofta med egna husfruar, men tillhandahåller ett brett utbud av tjänster för er verksamhet. 

Dela denna artikel på Linkedin

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!