February 13, 2024
readtime
No items found.

XLNT Allservice AB blir XLNT Facility

XLNT Facility är en pålitlig partner för fastighetsägare och förvaltare. Vi är engagerade i att bygga långsiktiga relationer som bidrar till ökad trivsel för hyresgäster och besökare. Genom våra tjänster strävar vi efter att skapa miljöer som inte bara är rena och välskötta, utan även bidrar till en positiv och välkomnande atmosfär.

Modernt lobbyområde med stor glasfasad som släpper in dagsljus, elegant trätrappa som leder till en andra våning, och sittplatser med turkosfärgade fåtöljer på ett blankt trägolv

XLNT Facility (tidigare XLNT Allservice AB)


Inriktning: Fastighetsservice och underhåll

Antal anställda: Cirka 115

Omsättning: Cirka 55 miljoner SEK

XLNT Facility har över 30 års erfarenhet och är specialiserade på städ- och underhåll av fastigheter, köpcentrum andra och offentliga miljöer

Med en djup förståelse för de unika behoven och utmaningarna i varje fastighet, är vi dedikerade till att leverera skräddarsydda lösningar som förbättrar både funktionalitet och estetik. Genom proaktivt underhåll och effektiv resursanvändning säkerställer XLNT Facility att fastigheter och offentliga miljöer inte bara upprätthåller sitt värde, utan även förbättras över tid. Vårt mål är att maximera livslängden och värdet på varje fastighet vi sköter. Som en pålitlig partner för fastighetsägare och förvaltare, är vi engagerade i att bygga långsiktiga relationer som bidrar till ökad trivsel för hyresgäster och besökare. Genom våra tjänster strävar vi efter att skapa miljöer som inte bara är rena och välskötta, utan även bidrar till en positiv och välkomnande atmosfär.

Några typiska kunder för Facility

  • Fastighetsägare
  • Fastighetsförvaltare
  • Köpcentrum
  • Trapphus
  • Lager
  • Butiker
  • BRF:er
  • Offentliga miljöer

Med lång erfarenhet och en väl anpassad organisation och verksamhet säkerställer vi att varje del av vår tjänsteleverans har ett starkt mervärde för våra kunder.

Dela denna artikel på Linkedin

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!