Exellent skandinavien är numera XLNT Hospitality
Till XLNT Group

Bemanning & reception

Vi erbjuder välplanerade städtjänster för konferensgårdar, där vi strävar efter att upprätthålla en balans mellan kvalitet och hållbarhet. Vår erfarenhet och expertis säkerställer att din anläggning alltid är i toppskick. Läs mer om våra tjänster och hur vi kan bidra till din verksamhets framgång eller kontakta oss direkt.

arrow up right
Kontakta oss
Våra tjänster
Green dots line

Ta din verksamhet till nästa nivå

Hotellrumsstädning
Städning av övriga utrymmen
Konferensstädning och möblering
Husfrutjänst
Disk
Receptionsbemmaning
Konferensbemmaning
Frukost och serveringspersonal

Vad ni kan förvänta er av tjänsterna

Skräddarsydd service

Våra tjänster för konferensgårdar är både heltäckande och skräddarsydda, med målet att skapa den unika atmosfär ni vill ha. Vi förstår de unika behoven av varje anläggning och strävar efter att leverera tjänster som är anpassade och flexibla. Vår omfattande erfarenhet och expertis garanterar att din konferensgård alltid presenterar sig från sin bästa sida.

Hållbarhet och kvalitet

Vi är engagerade i att leverera hållbara, miljövänliga städtjänster som inte kompromissar med kvaliteten. Våra lösningar säkerställer att din konferensgård inte bara är ren och välhållen, utan också hållbar och ansvarsfull. Vi arbetar med passion och engagemang för att bevara och förhöja din anläggnings attraktivitet och renommé.

Fokus på gästnöjdhet

Vårt fokus ligger på att överträffa dina förväntningar och skapa extraordinära upplevelser för dina gäster. Genom vår mångsidiga och effektiva service säkerställer vi att varje besökare känner sig värderad och väl omhändertagen. Vår strävan efter excellens garanterar att din konferensgård alltid är redo att erbjuda en minnesvärd vistelse.

Kontaktformulär
Green dots line

Vi är alltid intresserade av nya spännande samarbeten!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Våra tjänster
Green dots line

Läs mer om våra tjänster för företag och inom Utbildning

Hotell & Konferens

Reception image

Med lyhördhet, flexibilitet, stora mått av engagemang och över 15 års erfarenhet av hotellbranschen kan vi erbjuda våra kunder en förstklassig service av våra tjänster. Oavsett om du söker städtjänster, hotellpersonal eller något helt annat så vill vi hjälpa din verksamhet att bli ännu bättre.

arrow up right
Läs mer

Bemanning & Reception

Woman in an office workspace

Upplev skillnaden med vår professionella och flexibla bemanning och receptionsservice. Exellent Skandinavien AB ger dig tillgång till högkvalificerad personal som representerar din verksamhet med integritet och professionalism. Upptäck hur vår individuella approach kan maximera din verksamhets effektivitet och kundnöjdhet.

arrow up right
Läs mer