Exellent skandinavien är numera XLNT Hospitality
Till XLNT Group

Bemanning & reception

XLNT Hospitality tillhandahåller professionell och pålitlig personal för bemanning och reception. Vår personal är utbildad för att representera din verksamhet på bästa möjliga sätt, och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov. Lär dig mer om hur vi kan assistera din verksamhet genom våra flexibla lösningar.

arrow up right
Mer om tjänst
Våra tjänster
Green dots line

Ta din verksamhet till nästa nivå

Hotellreceptionister
Serveringspersonal
Städpersonal
Diskpersonal
Kökspersonal

Vad ni kan förvänta er av tjänsterna

Professionell personal

Vårt team av noggrant utvalda och högkvalificerade medarbetare representerar din verksamhet med integritet och professionalism, vilket gör att du kan lägga all fokus på din kärnverksamhet. Vi ser till att varje medarbetare har rätt kompetens för att möta och överträffa dina förväntningar, och leverera en serviceupplevelse som är i världsklass.

Flexibel bemanning

Våra flexibla bemanningslösningar är designade för att säkerställa att rätt person är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi anpassar våra tjänster för att matcha din verksamhets unika krav och behov, för att maximera effektiviteten och kundnöjdheten. Vårt engagemang för kvalitet och tillförlitlighet garanterar att din verksamhet alltid har stödet den behöver.

Partnerskap och tillväxt

Genom att etablera starka partnerskap och arbeta nära våra kunder, är vi stolta över att kunna bidra till din verksamhets framgång och tillväxt. Vi förstår värdet av att ha en pålitlig partner och strävar efter att vara det stöd du behöver genom att erbjuda bemanningstjänster som uppfyller högsta standarder och möter dina specifika mål.

Kontaktformulär
Green dots line

Vi är alltid intresserade av nya spännande samarbeten!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Våra tjänster
Green dots line

Läs mer om våra tjänster för företag och inom Utbildning

Hotell & Konferens

Reception image

Med lyhördhet, flexibilitet, stora mått av engagemang och över 15 års erfarenhet av hotellbranschen kan vi erbjuda våra kunder en förstklassig service av våra tjänster. Oavsett om du söker städtjänster, hotellpersonal eller något helt annat så vill vi hjälpa din verksamhet att bli ännu bättre.

arrow up right
Läs mer

Konferens-
gårdar

Konferensgårdar

Office image

Vi erbjuder skräddarsydda, hållbara städtjänster som speglar kvalitet och ansvar. Låt oss visa hur vi kan lyfta din anläggnings attraktivitet och ge dina gäster en oförglömlig vistelse. Utforska våra heltäckande lösningar och ta din verksamhet till nästa nivå.

arrow up right
Läs mer