Exellent skandinavien är numera XLNT Hospitality
Till XLNT Group

Hotell & Konferens

XLNT Hospitality specialiserar sig på att tillgodose hotell & konferensanläggningars unika behov. Vi fokuserar på att skapa rena och inbjudande miljöer, vilket bidrar till en positiv upplevelse för alla besökare. Läs mer om hur vi kan stödja din verksamhet med våra anpassade tjänster eller kontakta oss direkt.

arrow up right
Kontakta oss
Våra tjänster
Green dots line

Ta din verksamhet till nästa nivå

Hotellrumsstädning
Städning av övriga utrymmen
Konferensstädning och möblering
Husfrutjänst
Disk
Receptionsbemmaning
Konferensbemmaning
Frukost och serveringspersonal

Vad ni kan förvänta er av tjänsterna

Enastående renlighet

Vi strävar efter att leverera en renlighet och standard som överträffar det vanliga. Med vårt engagemang för detaljer och vår strävan efter perfektion, garanterar vi en miljö som är fräsch, inbjudande och komfortabel för varje gäst. Vårt professionella team har djup insikt i, och lång erfarenhet av specifika krav för hotell och konferenser.

Mervärde genom service

Genom att lära känna och förstå varje unikt hotell skapar vi städlösningar som inte bara möter utan överträffar förväntningar. Vår individuella approach säkerställer att varje lösning är skräddarsydd och skapar mervärde genom att förbättra gästernas upplevelse och stärka ditt varumärke. Vi vill vara en partner som bidrar till din verksamhets framgång.

Hållbar Excellence

XLNT Hospitality går hand i hand med miljön. Vi är stolta över att vår verksamhet uppfyller de internationella ISO-standarderna, vilket garanterar att vi arbetar på ett miljövänligt och hållbart sätt. Vårt engagemang för miljön reflekteras i varje aspekt av vår verksamhet, från de produkter vi använder till de metoder vi tillämpar.

Kontaktformulär
Green dots line

Vi är alltid intresserade av nya spännande samarbeten!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Våra tjänster
Green dots line

Läs mer om våra tjänster för företag och inom Utbildning

Konferens-
gårdar

Konferensgårdar

Office image

Vi erbjuder skräddarsydda, hållbara städtjänster som speglar kvalitet och ansvar. Låt oss visa hur vi kan lyfta din anläggnings attraktivitet och ge dina gäster en oförglömlig vistelse. Utforska våra heltäckande lösningar och ta din verksamhet till nästa nivå.

arrow up right
Läs mer

Bemanning & Reception

Woman in an office workspace

Upplev skillnaden med vår professionella och flexibla bemanning och receptionsservice. Exellent Skandinavien AB ger dig tillgång till högkvalificerad personal som representerar din verksamhet med integritet och professionalism. Upptäck hur vår individuella approach kan maximera din verksamhets effektivitet och kundnöjdhet.

arrow up right
Läs mer